Anbefalinger

Jeg har fået energi og et drive igen som mit gamle jeg havde før 

Føler min kerne og passion er tilbage

Mit hoved er fyldt med ideer og er faktisk knivskap igen .

Hold da op en forandring 

Jeg er meget tilfreds

Kram Rekke Grønkjær Andersen

Anne Mette Sørensen

Madalina har hjulpet mig helt utroligt gennem de sidste år. Når jeg har stået i en af mine livskriser, såsom fyring og hjertesorger, har hun med sin healing og kanaliseringer givet mig fornyet håb og tro på fremtiden. Hun har været mit lys, når jeg kun har kunnet se mørke og jeg kan kun på det varmeste anbefale hende. Hendes hjælp har gjort en kæmpe forskel for mig.

Suzanne Rose Jørgensen

Det er wellness for sjælen, at blive Healet af Madalina. Med hendes store hjerte, møder hun dig der hvor du er, og guider dig derhen hvor du har det bedst.

Malene Bay Jørgensen

Madalina er en helt enestående pige som jeg er så glad for at have mødt! Hun har været med til at åbne op for engleverden i mig som jeg længe har følt mig draget af. Det var på hendes fantastiske workshop “Mød din Skytsengel” at jeg følte jeg fik hul igennem til det sted hvor jeg altid kan få hjælp og altid føle mig tryg – netop hos min skytsengel… Andre havde mere visuelle oplevelser eller duftede søde dufte – alle fik “hul igennem”. Madalina havde forberedt en rigtig god dag med spænende øvelser og dejlig vejledt meditation – og min nervøsitet forsvandt hurtigt og det gjorde tiden også! Sandra har stor forståelse og viden inden for hendes felt, hun er ærlig, rolig, åben og rigtig god til at guide på en kærlig måde.

Jeg har også prøvet at modtage en kanalisering af Madalina som var enormt sjovt og nærmest eventyrligt fordi hun kom i kontakt med en Deva (fe) – og det havde hun ikke prøvet før og det var lidt sjovt, men en rigtig smuk, fin og lærerig oplevelse. Hun omformulerer eller analyserer aldrig budskaberne før hun siger det hun ser/mærker/hører – før budbringeren har talt færdig gennem hende. Det har jeg aldrig oplevet før og det er blandt andet dette der gør hende så speciel og autentisk. Madalina er en stjerne i denne område af “behandlinger” og jeg er glad for hun tog beslutningen og lyttede til “stemmerne” og fulgte denne vej – en rigtig inspiration og gave til os andre!

Jette Strand

Jeg er så taknemmelig for seancen  Jeg fik mange redskaber, samtidig fik jeg bekræftet nogle ting, som jeg vidste. Jordengel.

Jeg glæder mig afsindigt til at høre den igen og igen.

Tak tak fra hjertet.

Knus og rigtig god solskinsdag (trods det, at det måske er overskyet) 

Jette Strand

Jane (kun fornavn ønskes)

Madalinas meditationer og kanaliseringer skaber promte forbindelse til mit indre barn! Det er så ROLIGT og KÆRLIGT og en helt unik oplevelse hver gang. Det har givet mig en dyb forståelse af hvem jeg er og hvad min særlige gaver er. Det skaber en indre ro og varme. Min verden er blevet meget større og smukkere. Bare jeg tænker på det eller forbinder mig til mit hjerte kan jeg mærke forbindelsen til mine hjælpere.

Tusinde TAK!! Kh jane

Jane

Kære Madalina

Tusinde tak for sessionen forleden. <3

Jeg har netop lyttet til den igen – fantastisk og må lige dele en oplevelse med dig. <3 

Billedet hvor jeg holder fast i dørhåndtaget var meget tydelig også et stykke tid efter. Det gav mig svar på flere spørgsmål og spændinger.

Jeg så billedet igen her til morgen, hvor jeg lyttede til optagelsen – denne gang slap jeg forsigtigt håndtaget og svævede stille af sted som en kæmpe oppustet luftballon – det var som om at jeg lod hånden glide forsigtigt fra håndtaget og samtidig blev jeg pustet op/fyldt og blev stor så jeg kunne svæve – jeg forstod med det samme hvorfor jeg over det sidste år har taget en del på (kilo på) -for at beskytte mig så jeg kan svæve og ikke ramme jorden hårdt. Jeg så mig selv svæve højt oppe i luften, samtidig med jeg var mig oppe i luften – svæve stille afsted, lytte til din stemme og mærke englene og de opstegne mestre hos mig – stille og roligt svævede jeg mod jorden i en stor bue, samtidig med at luften gik gik ud af mig og jeg begyndte at slå rødder – helt ned til moder jords hjerte – og få fodfæste. Jeg landede stille og roligt på jorden med englene omkring mig – og de er der stadig- hjælper mig med at mærke mit hjerte og være mig.

Hele mit liv har jeg hængt der. Kæmpet for at holde fast og ikke slippe, sultet mig selv, prøvet at glemme smerten, kulden, ikke mærke mig selv, usikkerheden og alt det folk omkring mig har råbt og sagt jeg skulle gøre. Jeg har samlet mod i alle de år, mod til at turde slippe og ikke forsvinde eller blive fanget i alt det andre fortalte mig ville ske og som jeg troede selv ville ske… og så begyndte jeg at slippe og tage på- det begyndte at glide, jeg kunne ikke mere holde fast – derfor har jeg taget på, på vej væk fra det jeg holdt fast i/den falske tryghed. Jeg blev nødt til at tage på for at kunne flyve uden at falde til jorden med et brag. Billedet fortæller mig at jeg nu er ved at landet og finde fodfæste og jeg er ikke alene.

Hvor er det vildt, Madalina, så tydeligt det står…

TAK <3 Madalina.

Hvor er det fantastisk at mærke og vide at hjælpen er her hele tiden – at jeg kan tage kontakt til mit hjerte. Billederene og varmen vælter ind, som om de alle jubler og ønsker tillykke. Der er så megen glæde, overskud og varme <3 

Hvis det er svært sætter jeg en af dine meditationer eller sessioner på. Det skal jeg huske når sindet tager over! 

Det trækker mere en nogensinde og jeg ved at det er svaret for mig. At have kontakt til hjertet, sjælen via engle og de opstegne mestre.

Men sindet prøver af og til, af alle kræfter at sløre denne smukke kontakt – for det kan da ikke være så let, det skal være svært, hårdt og en lidelse. Sindet prøver at holde mig i offer rollen og lidelsen -dramaqueen. og jeg har troet at det var sandheden, nu er jeg på vej mod min sandhed.  hi hi.. det lyder som en åbenbaring – det er åbningen – og kun begyndelsen. 🙂 

Det er også rigtigt og har været meget frustrerende at jeg har taget temmelig mange kilo på det sidste år – og nu ved jeg, at jeg virkelig har villet beskytte mig selv til “flyveturen” mod jorden og mit hjerte. Når jeg kikker tilbage kan jeg se jeg har taget meget på i perioder. Der var  virkelig behov for det, for jeg anede ikke hvordan jeg ellers skulle gøre.Jeg viste bare jeg måtte beskytte mig mod det jeg troede var faldet og usikkerheden.

 Nu ved jeg jeg skal tage kontakt til mit hjerte og lytte til min sjæl. Det er en vild opdagelse – for jeg har ALDRIG i mit liv haft problemer med vægten. Det har været en vej de har prøvet at få kontakt til mig og hjælpe mig tilbage til den jeg er. De viste de kunne få kontakt den vej – jeg måtte dog lige have hjælpe af dig til at få billedet og kontakten fundet. TAK !!! 

Det er altså også morsomt de vilde omvej og skøre måder man få aha -oplevelser på.  Og hvor er det rigtigt at jeg skal huske at give slip og ikke være så alvorlig. Faktisk er det sådan at når jeg er tæt på at være mig , opsøger jeg alvor, minus leg og vi skal regne den ud og være oppe i hovedet hele tiden – folk. Det er lidt sjovt – tror både det er fordi jeg skal løsne op og hjælpe med at løsne op. Jeg glemmer det bare og går helt ind i den “stive og tunge ” energi og til sidst er jeg helt mast, trist og tung og aner hverken ud eller ind. Så var der noget denne gang – der fik mig til at tænke MADALINA – og det hjalp omgående at jeg fik en sesion hos dig. Nu skal jeg bare tro på jeg også selv kan og at jeg ikke behøves at komme så langt ud at jeg glemmer mig selv.

Puha det blev et længere brev – det jeg ville sige er TAK <3 

Hav en vidunderlig dag kære Madalina.

KH Jane